Tavs dāvanu palīgs
Iesakiet man dāvanu! Izvērstais dāvanu meklētājs
Jūsu dāvana
"Space Scooter" Skrejritenis"Space Scooter" Skrejritenis"Space Scooter" Skrejritenis"Space Scooter" Skrejritenis"Space Scooter" Skrejritenis
Kur var iegādāties šo dāvanu:
Visas šī partnera dāvanas

"Space Scooter" Skrejritenis

Cena 129.95
Reitings

Skrejritenis Space Scooter - unikalitāte slēpjas inovācijas mehānismā un dizainā: atšķirībā no standarta rokas skūtera, kas virzās uz priekšu, atgrūžoties no zemes, Space Scooter ir arī aprīkots ar ķēdes mehānismu, kas ļauj uzņemt ātrumu un virzīties uz priekšu, šūpojoties uz priekšu un atpakaļ uz skūtera platformas, nepieskaroties pie zemes. Nav nepieciešama nekāda piepūle, izņemot jūsu soļu stiprumu, braukāšana uz tā ir kā iešana kosmosā.

Regulējams stūres augstums. Space Scooter ir ļoti kompakts, to var viegli salocīt , lai varetu novietot skapī vai sporta somā un ņemt līdzi sabiedriskajā transportā . Tas sver 8.kg. Izjaukt vai salikt Space Scooter Jums būs nepieciešamas 30 sekundes, un Jums nav nepieciešamas nekādas atslēgas. 

Viņa unikālais dizains, mehānisms, konstrukcijas ērtība - iedvesmo bērnus un jauniešus pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā, pievērst lielāku uzmanību veselīgam dzīves veidam.

Space Scooter X580 modeļiem pieejamas 3 krāsas - melna, balta un rozā.


Space Scooter ir ''Know How" un " Best Seller ", kas ieguva plašu popularitāti Vācijā , Holandē , Anglijā un Kanādā , pēc sensacionālās debijas izstādes ”Velobike 2013 ".

http://spacescooter.lv/instructionpage/ video instrukcija

http://www.youtube.com/watch?v=f-dDD-kVEGY

http://www.youtube.com/watch?v=RWa82lrbHQY

Space Scooter Baltic SIA dod 2 gadu garantiju un bezmaksas servisu.

Mēs iesakām
Peintbols 10 personām Andrejsalas Peintbola Parkā
Peintbols 10 pers...
55.00 € >>sīkāk
Šodien vārdadienas svin Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine

>> Vārdadienu mekletājs