Tavs dāvanu palīgs
Iesakiet man dāvanu! Izvērstais dāvanu meklētājs
Jūsu dāvana
Somiņa ēdiena līdznešanai VALIRA Classic BlackSomiņa ēdiena līdznešanai VALIRA Classic BlackSomiņa ēdiena līdznešanai VALIRA Classic Black
Kur var iegādāties šo dāvanu:
  • Rīga
    SIA Baltgrain, E.Birznieka-Upīša 20b, Rīga (1.stavs, kafejnīca LaFamiglia), 26318320

Visas šī partnera dāvanas

Somiņa ēdiena līdznešanai VALIRA Classic Black

Cena 28.46
Reitings

Ļoti stilīga, funkcionāla, kompakta un kvalitatīva Spānijā ražota somiņa ēdiena līdznešanai. Analogu Latvijā praktiski nav!

Lieliska, oriģināla un galvenais ļoti praktika dāvana, kas dāvanas saņēmējam dos iespēju taupīt uz pusdienu rēķina un rūpēties par savu veselību ņemot sev līdzi uz darbu mājās pagatavoto ēdienu.

Soma ir termoizolēta, komplektā ietilpst divi pārtikas konteineri, speciālā kastīte ēdienam un galdauts. Ērtākai somas lietošanai, to var atvērt no abām pusēm. Pārnesāt somu var rokā vai uz pleca, jo tai ir ļoti ērta regulējamā siksna. Somas iekšpusē ir ērtas kabatiņas, dažādu priekšmetu ievietošanai. Somas komplektā esošie konteineri (2 konteineri ar tilpumu 0,75 L un 0,50 L) ir izgatavoti no keramiskā plastikāta, 100 % hermētiski un ūdensnecaurlaidīgi ar ērtiem un drošiem vāka fiksējošiem mehānismiem. Konteineri var tikt izmantoti saldētavā (līdz - 20°C), mikroviļņu krāsnī un tradicionālajā cepeškrāsnī (temperatūras režīma līdz + 200°C ar atvērtu vāku). Konteineri ir ļoti izturīgi, izgatavoti pielietojot tehnoloģiju ceramic touch, uz to virsmas nepaliek traipi, nelaiž cauri smaku.

Somas izmēri (cm.) – 25 x 15,5 x 24. svars – 1230 g.

Vairāk informacijas www.valira.lv

Talr.26318320

El.pasts: info@lunchbox.lv

Adrese: E.Birznieka-Upīša iela 20b, Rīga

Mēs iesakām
Peintbols 10 personām Andrejsalas Peintbola Parkā
Peintbols 10 pers...
55.00 € >>sīkāk
Es Mīlu Tevi
Es Mīlu Tevi
24.90 € >>sīkāk
Karikatūra  no fotogrāfijas
Karikatūra no fo...
28.46 € >>sīkāk
Šodien vārdadienas svin Līksma, Bārbala, Marks, Markus

>> Vārdadienu mekletājs