Tavs dāvanu palīgs
Iesakiet man dāvanu! Izvērstais dāvanu meklētājs
Jūsu dāvana
Ziedlapiņas ar jaunlaulāto vārdiem
Kur var iegādāties šo dāvanu:
Visas šī partnera dāvanas

Ziedlapiņas ar jaunlaulāto vārdiem

Cena 0.71
Reitings

Piedāvājam dažas  «Runājošo rožu tehnoloģijas izmantošanas idejas» kāzu noformēšanai:

– Līgavas pušķī uz ziedlapiņām var uzrakstīt skaistu līgavaiņa kāzu  zvērestu vai romantisku vēstījumu. Šāds kāzu ziedu pušķis saglabās spēcīgu emocionālu lādiņu, liks virmot jūtām un degt mīlestības liesmai visu kopdzīves laiku.

– Dekorējot zāli, kurā tiek plānotas svinības, var radīt neatkārtojamu atmosfēru izveidojot aleju no «runājošajiem ziediem» vāzēs. Uz ziedlapiņām var uzrakstīt dažādus vēlējumus jaunlaulātajiem. Ejot pa šo aleju gan viesi, gan  paši jaunlaulātie nevarēs novērst acis no ziedu skaistuma.

– Tradīcijai apbērt jaunlaulātos ar rožu ziedlapiņām var piešķirt „odziņu” -  uz ziedlapiņām uzrakstot jaunlaulāto vārdus un zīmīgo datumu, viņi noteikti atcerēsies «savas laimīgās ziedlapiņas» visu dzīvi. Tāpat ar «runājošo rožu ziedlapiņu palīdzību» var izdaiļot svinību galdu. Tas izskatīsies ļoti efektīgi un radīs pasakainu atmosfēru.  

– Ar «runājošo rožu palīdzību» var sastādīt oriģinālu apsveikumu. Lai katrs no viesiem atnes vienu rozi ar īpašu vārdu. Liekot ziedus kopā var izveidot skaistu kompozīciju – mīlestības stāstu no ziediem. Tas kļūs par neaizmirstamu dāvanu jaunlaulātajiem, bet katram no viesiem būs patīkami apzināties dalību tā sastādīšanā. 

Nu, un protams, „runājošie ziedi” ir neaizstājami romantiskas atmosfēras radīšanai pirmajā laulību naktī.

Mēs iesakām
Es Mīlu Tevi
Es Mīlu Tevi
24.90 € >>sīkāk
Karikatūra  no fotogrāfijas
Karikatūra no fo...
28.46 € >>sīkāk
Šodien vārdadienas svin Mirta, Ziedīte, Amula

>> Vārdadienu mekletājs